Welkom bij de Voorsprong Helpdesk

Bij Voorsprong begrijpen we dat vragen rondom HR-gerelateerde zaken snel en efficiënt beantwoord moeten worden. Onze Helpdesk is er om bedrijven laagdrempelige ondersteuning te bieden bij al hun HR-vraagstukken. Of het nu gaat om het laten nakijken van arbeidscontracten, het verkrijgen van advies over bedrijfsstrategieën, of simpelweg om verheldering van HR-beleid, wij staan klaar om u te assisteren.

Hoe werkt het?

Gebruik het formulier op deze pagina om eenvoudig en snel u vragen aan ons voor te leggen. We hebben bewust gekozen voor een laagdrempelige aanpak, zodat bedrijven moeiteloos documenten kunnen uploaden, zoals arbeidscontracten, voor een grondige beoordeling. Ons ervaren team staat klaar om u  vragen snel en accuraat te behandelen.

Wat kunt u verwachten?

Zodra u het formulier hebt ingevuld en documenten hebt geüpload, ontvang u een bevestiging van ontvangst. Ons team zal vervolgens uw vraag of verzoek zorgvuldig behandelen. We streven ernaar om u binnen 2 werkdagen van een passend antwoord te voorzien.

Bij Voorsprong streven we ernaar om organisaties te ondersteunen in het creëren van een werkomgeving waar mensen graag willen werken. De Helpdesk is een belangrijk onderdeel van deze missie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij al uw HR-uitdagingen.