DISC

Ontdek het potentieel van je Team met DISC Teamtrainingen!

Is uw team klaar om op te bloeien, samen te werken en ongekende successen te behalen? DISC Teamtrainingen zijn de sleutel tot het ontdekken en benutten van het volledige potentieel van het team.

Wat maakt DISC Teamtrainingen zo bijzonder?

  • Inzicht in Gedrag: Leer begrijpen waarom teamleden handelen zoals ze doen. Ontdek hun communicatiestijlen, sterke punten en uitdagingen.
  • Betere Samenwerking: Ontwikkel sterkere onderlinge relaties, verbeter de communicatie en werk efficiënter samen.
  • Conflictvermindering: Leer hoe conflicten verminderd kunnen worden door het herkennen en respecteren van elkaars verschillen.
  • Leiderschap: Ontdek hoe u effectievere leiders kunt worden door te begrijpen hoe uw gedrag invloed heeft op anderen.
  • Resultaten boeken: Zet de inzichten uit de DISC-training om in actie. Realiseer betere prestaties en groei.

 

Onze deskundige trainers begeleiden het team door boeiende en interactieve sessies. We passen de training aan de specifieke behoeften van het team aan, zodat de resultaten meetbaar en direct toepasbaar zijn.

Investeer vandaag in de groei van uw team en zie hoe DISC Teamtrainingen een transformatie teweegbrengen. Bereik samen nieuwe hoogten en behaal ongekend succes!

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe DISC Teamtrainingen uw team kunnen versterken en verbeteren.

 

 

31_10_2023_Zakelijk_Linda_Voorsprong33-scaled

DISC

Geef uw team inzicht in zichzelf en in elkaar. Het model van DISC is een waardeoordeelvrij instrument dat voorkeursgedrag in kaart brengt binnen een specifieke context of omgeving. Voorsprong gebruikt DISC aangezien wij er ook in geloven dat iedereen een unieke set aan communicatie- en gedragspatronen bezit. Het bewust worden hiervan leidt tot betere samenwerking en betere prestaties. We leren de medewerkers om rollen op zich te nemen waar zij energie van krijgen. Het geeft een mooie basis om vanuit verder te werken.